Osteopatia on manuaalisen terapian hoitomuoto, jossa käytetään erilaisia mobilisaatio-, manipulaatio- ja pehmytkudoskäsittelyitä. Osteopaatit käsittelevät niveliä, lihaksia ja lihaskalvoja palauttaakseen ja parantaakseen kehon toimintakykyä sekä lievittääkseen kiputiloja ja hermoston toimintahäiriöitä.

Osteopaatin taidot perustuvat vahvaan anatomian, fysiologian ja patologisten prosessien tuntemukseen. Osteopaatit ovat terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet toiminnallisten tuki- ja liikuntaelimistön häiriöiden tutkimiseen ja hoitoon.

 

Miten osteopaatti toimii?

 

Osteopaatti on asiantuntija toiminnallisten tuki- ja liikuntaelimistön häiriöiden sekä kiputilojen tutkimisessa ja hoidossa. Osteopaatit tekevät perusteellisen haastattelun ja tutkivat kehon käsin tunnustelemalla lihasten jännityksiä ja nivelten liikkuvuutta.

Hoidossa käytetään erilaisia manuaalisia käsittelytekniikoita, kuten lihaksiin kohdistuvia tekniikoita sekä nivelten mobilisaatio- ja manipulaatiotekniikoita. Osteopaatin hoitotekniikat ovat turvallisia ja kivuttomia.

 

Mihin osteopatia auttaa? 

 

Osteopatia voi auttaa monenlaisissa vaivoissa ja kiputiloissa, kuten selkäkipu, niska- ja hartiaseudun jännitys, olkapään, polven ja jalkaterän kiputilat, päänsärky ja migreeni, lihaskireys sekä hermoston kiputilat.

Osteopaattinen hoito voi myös auttaa urheiluvammojen ja ylirasitustilojen hoidossa. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden ja tilanteen mukaan.

 

Osteopatian ja dry needlingin hyödyt

 

Ortopedinen osteopatia sisältää nivelten manipulointia, lihasten venyttämistä ja vahvistamista sekä neuvoja ravitsemuksesta ja liikunnasta. Tämä monipuolinen hoitomuoto voi tarjota helpotusta erilaisiin kiputiloihin ja tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin.

Dry needling on neulaustekniikka, joka auttaa erilaisten kiputilojen hoidossa. Neulojen avulla voidaan käsitellä kipupisteitä ja lievittää lihasjännitystä. Dry needlingin yhdistäminen ortopediseen osteopatiaan voi tarjota entistä kokonaisvaltaisempaaj a tehokkaampaa hoitoa.

Yhdessä nämä hoitomuodot voivat auttaa löytämään kehon tasapainon, lievittää kipua, parantaa liikkuvuutta ja edistää hyvinvointia.

 

Osteopatia on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, joka tarjoaa kokonaisvaltaista apua erilaisiin tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Osteopaatti voi auttaa sinua löytämään kehon tasapainon ja lievittämään kipua. Varaa aika http://BellaAmore.fi ja kokeile, miten osteopatia voi parantaa hyvinvointiasi.