Koulutus

  • Osteopaatti (OOKK)
  • Urheiluhieroja
  • Jäsenkorjaaja
  • Dry needling terapeutti

Olen osteopaatti, perinteinen jäsenkorjaaja ja monipuolinen terveysalan ammattilainen. Laaja-alaiseen osaamiseeni kuuluu useita hoito- ja terapiamuotoja, kuten manipulaatio, fascia- ja hermokäsittelyt, kivunhoito sekä mobilisoiva hieronta.

Minun lähestymistapani perustuu syvälliseen ymmärrykseen ihmiskehon kokonaisvaltaisesta toiminnasta. Ymmärrän, että ongelma ei välttämättä ole siellä, missä se tuntuu olevan, sillä kehomme on suuri kokonaisuus. Esimerkiksi pitkäaikainen jalanpohjan virheasento tai kipu voi aiheuttaa joka askeleella monenlaisia vaivoja koko kehossa. Tämän ymmärryksen ansiosta pystyn auttamaan asiakkaitani tehokkaasti ja edistämään heidän terveyttään ja hyvinvointiaan.

Käytän hieronnan tukihoitona Dry Needling -neulaustekniikkaa, joka on erittäin tehokas erilaisissa kiputiloissa. Lisäksi tarjoan manipulaatio- ja kivunhoitoa, jotka auttavat asiakkaitani saavuttamaan ja ylläpitämään optimaalista hyvinvointia. Ohjaan myös tarvittavia harjoituksia hoidon yhteydessä. Venytyksien, liikkeiden ja uusien rutiinien avulla voimme pitää vaivat pysymään poissa lopullisesti.

Olen sitoutunut jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja asiakkaideni hyvinvoinnin edistämiseen.