Koulutus

  • Urheiluhieroja
  • Jäsenkorjaaja
  • Dry needling – Professional level

Olen koulutettu urheiluhieroja ja perinteinen jäsenkorjaaja. Hallitsen myös monia muita hyvinvointia edistäviä hoito- ja terapiamuotoja, kuten fascia- ja hermokäsittelyjä sekä mobilisoivaa hierontaa. Alun perin kouluttauduin urheiluhierojaksi. Koulutukseen kuului osaksi myös nivelten mobilisointia, joka on osoittautunut erittäin hyväksi työkaluksi ”muussauksen” lisänä.

Käytän hieronnan tukihoitona Dy needling – neulaustekniikkaa, joka on todella tehokas erillaisten kiputilojen hoidossa.  Lisätietoja osoitteessa https://www.dryneedling.fi/dry-needling/

Mobilisointi parantaa liikkuvuutta, millä taas pystymme parantamaan kehomme optimaalista liikkuvuutta ja hyvinvointia. Viime vuosina olen ollut monilla syventävillä kursseilla. Näistä kursseista olen oppinut sen, ettei ongelma välttämättä ole siellä, missä se tuntuu olevan, vaan kehomme on suuri kokonaisuus.
Jalanpohjan tukkoisuus voi pitkäaikaisena vaivana aiheuttaa joka askeleella koko kehoon hyvin erilaisia vaivoja. Koko kehoa hoitamalla jo yksi käynti on suuri edistysaskel kohti entistä parempaa terveyttä.

Ohjaan myös hoidon yhteydessä tarvittavia harjoituksia. Venytyksien, liikkeiden ja uusien rutiinien avulla saamme vaivat pysymään poissa lopullisesti.